Предложение за пролетна Виена 16-20/04/2019

Виена е място, на което колкото и пъти идете всеки път ще има какво да видите.  Нискотарифната Уиз Еър лeти директно до там, но от Ниш. Все пак Ниш е на само 165км. от София и пътя до там е 2,15ч., така че дали ще летим от София до Братислава, за да видим Виена или от Ниш до Виена според мен е едно и също. А пък и в момента има страхотни полето за 40лв. двупосочен билет...спечелих ли ви за това пътешествие?

Нощна Виена 
За примерните дати от 16/04 до 20/04, а и не само за тези дати 40лв. е страхотна цена да видите Виена в пролетни нюанси. Ако сте с деца силно препоръчвам зоологическата градина и Пратера, а ако обичате да кръстосвате на длъж и на шир по всевъзможни туристически забележителности се възползвайте от Виенапас  до края на февруари имат -10%, също и комбинираните билети са доста изгодни.

Катедралата Свети Стефан
С деца или без деца Св. Стефан е място, на което задължително трябва да идете, заради усещането, заради реликвите, дори ей така само за едната снимка. Другото религиозно място, което на мен лично много ми допадна е църквата Св. Петър. 
За конкретно тези дати може да си вземете уютно малко помещение от airbnb.com , тази оферта определено си заслужава. Като само за 200Е ще може да останете 4 нощувки, квартала е доста приятен и спокоен, в същото време е близко до централната част на града.

Дворецът Шьонбрун

За 120Е /самолетни билети и настаняване/ + приблизително още 100Е /транспорт, входни такси и храна/ ще си осигурите едно прекрасно изживяване, ще напълните кошницата със спомени и ще заредите батериите.

До нови срещи 📷✈🌞

Коментари

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *